ODAMIZIN GELENEKSEL RAMAZAN YARDIMI DAĞITIMI

23.02.2012
İÇERİK
İLÇEMİZ KAMAN
ODAMIZIN GELENEKSEL RAMAZAN YARDIMI DAĞITIMI PDF Yazdır e-Posta
Çarşamba, 17 Ağustos 2011 12:09

İlçemizde daimi ikamet eden ve yardıma muhtaç durumdaki Abdal aileleri evlerinde ziyaret eden Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, yardım çeki dağıttı.

Her yıl Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) temin edilen parayı ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Odamız, bu yıl da 20 Bin TL'yi ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere üyelerine dağıttı.

Oda üyelerinin tanıdığı yada etrafında tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine ulaştırması amacıyla üzerlerinde fiyatı ve alacağı firmanın adı yazılı olan gıda çekleri, 11-12 Ağustos tarihlerinde SMS ile odaya davet edilen üyelere teslim edildi.

Her yıl olduğu gibi gıda yardımlarını oda üyelerinin yardımıyla fakir ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimize dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkanımız Sn. Yaşar Giziroğlu, 13 Ağustos Cumartesi günü ise beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Sarıuşağı Mahallesinde ikamet eden Abdal Aşiretine de Gıda Çeki dağıttı. Yardım dağıtımı sırasında hasta ve bakıma muhtaç durumda olan aşiret üyelerini de evlerinde ziyaret ettiler.

Diğer Linkler
Duyurular
Döviz Bilgileri
- Alış 1.7424 TL
- Satış 1.7508 TL
- Alış 2.3061 TL
- Satış 2.3172 TL
TCMB Günlük Döviz Kurları
Sitene Ekle
Hava Durumu
Sayaç
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün43
mod_vvisit_counterDün226
mod_vvisit_counterToplam103971
Galeriden
Tarif: Organize sanayi
Tarif: Kayseri (20.05.2007)