ODAMIZIN GELENEKSEL GİYİM YARDIMI DAĞITIMI

23.02.2012
İÇERİK
İLÇEMİZ KAMAN
ODAMIZIN GELENEKSEL GİYİM YARDIMI DAĞITIMI PDF Yazdır e-Posta
Çarşamba, 02 Kasım 2011 11:47
Kaman Ticaret ve Sanayi Odamızın geleneksel hale getirdiği,
İlçemizde İlköğretim Okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gerçekleştirilen giyecek yardımının 20.000-TL'lik temsili çeki, 01 Kasım 2011 salı günü saat 11.00'de Kaman Ticaret ve Sanayi Odamız Başkanı Yaşar GİZİROĞLU, Meclis Başkanımız Rıfat DOĞAN,Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer AKTÜRK tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Dura AFŞİN'e verildi.

TOBB'dan temin edilen bu giyim yardımı her Okulun sınıf öğretmenleri ile okul müdürlerinin belirlediği isim
listelerinin Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştırılmasıyla Bayram öncesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere forma, kaban, 
ayakkabı ve eşofman olarak dağıtılacak.Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar GİZİROĞLU geleneksel hale 
getirdiğimiz yardımlarımıza bu sene Ramazan ayında yaptığımız 20 Bin TL'lik gıda yardımı ile şimdi 
öğrencilerimize yaptığımız 20 Bin TL'lik giyim yardımı eklemenin ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu 
yaşıyoruz dedi.

Diğer Linkler
Duyurular
Döviz Bilgileri
- Alış 1.7424 TL
- Satış 1.7508 TL
- Alış 2.3061 TL
- Satış 2.3172 TL
TCMB Günlük Döviz Kurları
Sitene Ekle
Hava Durumu
Sayaç
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün41
mod_vvisit_counterDün226
mod_vvisit_counterToplam103969
Galeriden
Tarif: Kayseri (14.09.2002)
Tarif: Kayseri (20.05.2007)