ODAMIZ 40. YILINI KUTLADI

23.02.2012
İÇERİK
İLÇEMİZ KAMAN
ODAMIZ 40. YILINI KUTLADI PDF Yazdır e-Posta
Cuma, 25 Kasım 2011 07:55

Kaman Ticaret ve Sanayi Odasının kuruluşunun 40. yılında, ilçemizin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan ile Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu’nun konuşmacı olarak katıldığı programa Milletvekili Muzaffer Arslan’ın parti içi çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle katılamadığı belirtilirken; bazı Kasaba Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, AKP İl ve İlçe Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü ve Milli Eğitim Müdür Vekili, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Mahalle Muhtarları, TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ve oda üyeleri katıldı.

20 Kasım 2011 Pazar günü saat 13.00'de yapılan ve 40. yıl etkinlikleri kapsamında 10 yıl ve üzeri oda üyeliğini kesintisiz devam ettiren şirket ve iş adamlarına plaket dağıtımının da yapıldığı toplantı da Kaman’ın sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü bir panel gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan programın açış konuşmasını Oda Başkanımız Yaşar Giziroğlu yaptı.

. Odamızın 40. yılın oda üyelerimiz ve bizden sonra gelecek yeni kuşak için daha iyi bir başlangıç olacağına inanıyorum diye sözlerine başlayan Oda Başkanı Gizirioğlu; “Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak devamlı yenilikler peşinde olduk ve iki günümüz hiç bir zaman eşit olmadı. Odamızı ilçelerin ve hatta pek çok illerin alışık olmadığı kurumsal bir oda haline getirdik. Üyelerimizin ihtiyaç ve beklentileri karşısında sürekli kendimizi geliştirdik. Üyelerimizi sürekli bir araya getirerek kaynaşmalarını sağladık. Değişik fuar ve fabrika gezileriyle üyelerimizin ufkunu açacak yenilikleri yerinde gördük. Üyelerimizin moral ve motivasyonunu artıracak programlar gerçekleştirdik. 2011 yılında TSO olarak sosyal sorumluluk bilinciyle ilçemiz genelindeki ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla 20 Bin TL’lik kaban, bot, okul forması ve eşofman yardımı ile okul binalarına yardımlar yaptık. Yine üyelerimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ve Sarıuşağı Mahallesindeki Abdal topluluğuna yönelik 20 bin TL’lik gıda yardımı gerçekleştirdik. Van depremi mağdurlarına maddi yardım sağladık. TSO olarak daha pek çok organizasyona öncülük yaparak ilçemizin meseleleri ile ilgili platformlarda da en başta yer aldık” dedi.

Konuşmasında Milletvekili Abdullah Çalışkan’a seslenerek; Kaman’a Doğalgaz verilmesi, Kaman Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı sorunu ve eksiklerinin giderilmesi, Kentsel Dönüşüm Projesine Desteklenmesi, İkinci TOKİ’nin gerçekleştirilmesi, Elektrik hatlarının yeraltına alınmasının devam ettirilmesini gibi taleplerini ileten Giziroğlu; “Sayın Vekilim, ilçemizle alakalı yarım kalan ve yapılacak olan projelerinizi bilmek ve duymak istiyoruz. Sizleri bundan sonra sürekli aramızda görmeyi bekliyoruz. Kamanı yalnız bırakmayın. İnşallah bu toplantı bir başlangıç olur” dedi.

Toplantı sonunda 10 yıl ve üzeri üyelik kaydı olan üyelerimize ve katılan misafirlerimize plaket takdim edildi. 

RESİMLER İÇİN LİNK'E TIKLAYINIZ:http://kamantso.org.tr/kaman-resim-galeri.html?func=viewcategory&catid=41

Diğer Linkler
Duyurular
Döviz Bilgileri
- Alış 1.7424 TL
- Satış 1.7508 TL
- Alış 2.3061 TL
- Satış 2.3172 TL
TCMB Günlük Döviz Kurları
Sitene Ekle
Hava Durumu
Sayaç
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün39
mod_vvisit_counterDün226
mod_vvisit_counterToplam103967
Galeriden
Tarif: Adana (31.05.2008)
Tarif: Çanakkale (14.04.2007)
Tarif: Çanakkale (14.04.2007)